Mie îmi place entuziasmul ăsta al transportatorilor care protestează. Să ne înțelegem, îi înțeleg perfect, RCA a devenit o bătaie de joc, ASF există doar ca să ia 16 salarii pe an plus prime, nimeni nu mai pune nicio limită, piața asigurărilor e doar un mare cartel între asiguratori, nu ai unde să te duci altundeva, prețurile sunt stabilite între ei, cine se vrea afară din joc pe un anumit target, ridică puțin prețul și gata, condițiile pieței au fost stabilite.

E haios entuziasmul lor că s-au gândit că e o idee bună să blocheze drumurile. Pentru că dacă blochează drumurile și le pun piedici fraierilor care se duc sau sunt la muncă și care sunt la fel de împilați ca și ei, cu siguranță lucrurile se vor schimba, în niciun caz nu îi va urî lumea cu patimă și spontaneitate, nu, vor fi toți maxim de fericiți, suntem alături de voi, prieteni, dă-le iad!

Băi băieți, ei nu ne fac drumuri de 35 de ani, anumit, la nivel declarativ. Efectiv ei ne blochează drumurile, ei ne țin în trafic, din cauza lor nu avem nici măcar drumuri europene, darămite autostrăzi, iar voi credeți că dacă blocați drumurile, ei vor fi afectați cu ceva. Haios, serios, fff haios.

Sigur, ar putea merge toți la guvern, de exemplu, ca francezii și să deșarte camioane de bălegar pe peluza de la Victoriei.
Dar e departe…

Și puțin George Simion, luând-o în mână, heterosexual.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.