Bine, era ceva normal ca Instagram să permită pedofilie, la urma urmei, prostituția e la ea acasă acolo, cele mai mari “influencerițe” sunt doamnele care privesc suav si intelectual În zare, în curul gol, dar cu multe zbateri interioare. Eventual ținând o carte. Invers.

Și pot înțelege că oamenii sunt proști, needucați sau incapabili de a înțelege tehnologia. Eu, de exemplu, a trebuit să îi explic cuiva că nu e ok să trimită poze cu copilul dezbrăcat, pe telegram, că poza aia ajunge într-un server, unde e ținută pe termen nelimitat de cineva. (trimitea poze rudelor, să se mândrească cu copilul cât e de haios, nu fiți tembeli :)) )
Așa că pot înțelege că sunt părinți care postează pe instagram poze cu fetița lor de 10 ani, în chiloți, pentru că, așa cum am menționat, sunt proști, needucați, pradă sigură pentru cei din jur, ei chiar nu pot înțelege ce fac.

Dar că sunt părinți care fac conturi cu acces pe bani pentru fetițele lor…well, aici, vagi amici, m-ați pierdut. Pentru că atunci e clar că știi ce faci, știi cui vinzi pozele alea și, în loc să te sinucizi pentru ce minte ai, continui, că trebuie să faci bani, să aibă familia ce să bage în gură. Get it?

Iar instagram, compania Meta, permite genul acesta de conținut, fără probleme, pentru că nu face rău nimănui, dimpotrivă, am putea spune că face chiar bine, nu?

C9F44DF2-84DB-423F-9CD8-508484E33008

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.