Haide sa luam o situatie ipotetica, in care va gasiti, sau o sa va gasitit fiecare.
Sunteti in facultate, invatati cat zece, ca vreti un trai mai bun pentru familia voastra. Terminati facultatea, va gasiti un job minor, munciti de dati in branci pentru avansare si ajungeti intr-un post super, pe care vi l-ati dorit dintotdeauna. Din acel moment, toate caile va sunt deschise.
Sunteti un manager de succes, aveti un salariu beton, DIN CARE PLATITI UN IMPOZIT SI UN C.A.S URIAS.
Deci, recapituland, venitul dumneavoastra, este deja impozitat, da? Din el, se opreste pentru casa de pensii o suma de bani. Bani deja impozitati. Acesti bani, ii ia statul si se distreaza cu ei cateva zeci de ani, pana iesiti la pensie. Deci de banii dumneavoastra, impozitati deja, statul castiga prin investitii, da?
Buuuuun. Acum, sunteti la apusul carierei profesionale, si vreti sa va bucurati de pensia mare pe care o aveti si pentru care ati platit atatia ani.
Ei, uite ciuciu. Pentru ca statul considera normal sa va mai ia odata impozit, PE BANII DUMNEAVOASTRA DEJA IMPOZITATI!!
Adica, daca ai peste 1000 de lei pensie, platesti impozit. De ce? uite de-aia ca esti un capitalist imputit cu bani multi!
In ce cacat de tara traim, domnilor?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.