E atât de uşor să râdem de cei mari atunci când cad. Sunt mai buni decât noi, au bani mai mulţi decât noi, arată mai bine decât noi. Au tot ce ne-am putea dori.
Şi atunci când cad, care e cea mai mare satisfacţie? Să îi călcăm şi noi puţin, pe cap dacă se poate, să nu mai mişte. Să aruncăm cu acea mânie proletar-egalitaristă şi să îi distrugem.

Aşa şi cu Mutu. Briliantul, omul de gol, cel ce ne aducea şi nouă aminte că fotbalul poate fi jucat şi de rromâni. Avea de toate, bani, faimă, femei frumoase. Nu a lipsit decât un pas greşit ca zoaiele de lături să îi fie aruncate în cap. Maestrul Tolo chiar l-a dat de exemplu pe Nicu Gheară…cunoscut sportiv de performanţă de altfel, din generaţia Fane Spoitoru şi Fane Căpăţână, aceşti olimpici ai noştri.

Şi ce revine obsedant este refrenul Mutu a recidivat!
A recidivat la ce, stimabililor? În 2004 a fost prins cu cocaină. Acum s-a depistat un medicament de slăbit, pus anul trecut pe acea listă de interzise. Până anul trecut dealtfel fiind perfect legal.

Dar nu, Mutu a recidivat, trebuie să îi luăm capul lui Mutu.
Pentru că Mutu a fost mai bun ca noi.

PS: Radu are o variantă foarte bună de scăpare, în cazul în care Mutu va fi suspendat. Variantă verificată deja în rromânia, deci cu şanse de a putea fi utilizată şi în exterior.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.