Știu că e târziu, dar din păcate înainte m-am trezit și am o mahmureală de nu vă vine să credeți. Se pare că whisky, tequila și berea nu se înțeleg bine când sunt amestecare în același recipient, recte eu. Nu, nu au ieșit afară, dar acum se bat undeva în zona temporal-occipitală. cred că tequila dă de pereți cu berea, altfel nu îmi explic cutremurările din zonă.

Revenind.
Ce a însemnat lansarea de aseară? 200 de oameni care stăteau la coadă să își ia iPhone 4S. La ora 12 noaptea. Cu plăcere vă anunț că și subsemnatul a devenit mândru proprietar, iar acest articol e scris cu SIRI. Glumesc, asta a făcut-o Răzvan. Oricum, s-a lansat oficial și îl găsiți la Vodafone. De la lansare am reținut că Turcescu are umorul unei șipci de gard, iar după ce mi-a strâns mâna Cabral, am remarcat ca are o palmă cam cât o lopată Linemann. A, și Anda Adam e cam urâtă.

M-am jucat puțin cu 4S, cât mi-a permis fizicul să mă uit în jos fără să amețesc. Siri e un gadget foarte haios. Dar trebuie să știi să pronunți în engleză bine, ca să poți fi înțeles. Eu mă bucur că în sfârșit, pot folosi FaceTime-ul în familie. A, și face niște poze și filme bestiale. Se cunosc cei 8 Megi de pixeli.

Cum a fost afetrparty-ul? După cum bine știu toți cei ce mă cunosc, eu când mă îmbăt, uit tot și nu prea știu ce fac. Deci, nu știu mare lucru. Țin minte că m-am distrat maxim și am răgușit de la atâta cântat. Promit că nu mai beau NICIODATĂ. În continuare nu știu cine era prosopul de dreapta (Sabina Cornovac știe). A, și mai țin minte că tipa de mai jos Anca Duma cântat cel mai frumos dintre toți

.

Poze oficiale mai puteți găsi si:

Lansare Bucuresti
Lansare Cluj
Party Bucuresti
Meet-Up Cluj

Au mai scris:

Toma Nicolau
Laurentiu Buica
Ruxa
Haotik
Imidoresc
Zoso
Costin
Ciulea

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.