Simpaticii ortodocși ce vor să îi scoată pe homosexuali în afara legii și-au găsit și ocupații secundare, pe lângă fututul în cur.
Azi se simt lezați de fotografia Adrianei Lima. Pentru că nu e obligat ortodoxul să dea explicații copilului de ce e doamna acolo descoperită, fără basma și cearceaf.

În calitate de părinte mă simt agresat, fiindcă nu pot fi obligat să dau explicații copilului minor de ce doamna de pe afișe nu se îmbracă și de ce se afișează în diferite poziții provocatoare”
Aceste materiale au un conținut obscen, atentează la pudoare și încalcă legea de combatere a pornografiei. În același timp consider că aceste imagini sunt o jignire la adresa bărbaților, fiindcă sunt exploatate dorințele sexuale masculine – prezentând femeia în ipostaze provocatoare obsesive și reduc persoanele de sex masculin la nevoile lor primare.
Îmi creați un prejudiciu moral în fiecare zi, prin înfățișarea acelor imagini care, prin număr și dimensiuni, vatămă psihic minorii, totodată oferă o imagine degradantă a femeii, obscenitate și sexualitate ostentativă.

Știți de ce femeile umblă în cearceafuri negre la muslimi?
Ca să îi protejeze pe bărbați de tentații. Dealtfel, este și motivația pentru care femeile violate sunt condamnate, iar bărbații nu pățesc nimic. L-ai provocat, i-ai arătat glezna, iar el, fiindu-i exploatate dorințele sexuale, nu a făcut decât să își urmeze sexualitatea.

Cu ce sunt mai breji știa față de ceilalți? Pentru că încă nu au puterea completă în stat? Aveți puțintică răbdare.

Foto via Mirel Axinte

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.