În mod normal, sunt pentru creșterea prețului la anumite servicii oferite de stat, inclusiv la gigacaloria de căldură, care nu și-a mai schimbat prețul de vreo 10 ani. (pentru cei ce nu știu și bat câmpii cu subvenția primită de bucureșteni, în bucurești gigacaloria NU este subvenționată, prețul ei reflectă pierderile de pe rețea, care, înainte, erau plătite de locatari. În timișoara și cluj, de exemplu, acolo da, prețul căldurii este subvenționat DE 3 ORI, din pix, ca să voteze cum trebuie)

Problema este că este deja a doua iarnă când, în bucurești, este căldură cu țârâita și doar în anumite zone, după dezastrul lăsat în urmă de panarama din Voluntari. Desigur, se repară, refac, se muncește în zonă, dar e imposibil să faci în 2 ani tot ce a distrus PSD în ultimii 20.

Așa că momentul ales pentru creșterea prețului mi se pare complet nepotrivit. După ce că oamenii îngheață de frig în case, după ce că nu le permiți să se debranșeze de la rețea pentru a-și pune centrale, tu mai vii și cu dublarea prețului gigacaloriei, pentru că de ce să nu faci să fie greu, nu?

Și, uite-așa, amărâții din blocurile cu 10 etaje vor plăti, ca apă caldă, toată apa care va curge rece pe coloană, până când devine călâie, dar la preț nou.
GG Nicu!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.