Numele acestui domn mi se pare cunoscut, cred că a ajucat fotbal în perioada în care Mircea Sandu și Mitică Dragomir au distrus fotbalul fotbalul românesc. Nu știu dacă mai joacă sau e vreun antrenor de succes pe la o echipă de divizia a 4 a speranțe, dar este foarte haios comentariul său.

Deci omul vrea să părăsească România pentru că statul îi dă ajutor de înmormântare de doar 5000 de lei, iar un sicriu costă 4000? Bine ai venit în economia de piață, domnul Torje, tocmai ai învățat de ce statul nu trebuie să se amestece în economia de piață, mai ales în domenii de monopol sau oligopol.

Exact același lucru s-a întâmplat cu tichetele de vacanță și același lucru se întâmplă la orice asemănător. În clipa în care statul decide că vai, ajută sărmanii oameni, prețurile produselor sar cu exact nivelul ajutorului. De aceea cazările pe litoral și la munte s-au scumpit, de aceea mașinile electrice costă cu 10 000 de euro în plus și, iată, de aceea, 4 scânduri de molid lipite între ele, în formă de sicriu, au ajuns să coste 4000 de lei. Pentru că sunt easy money, cu dedicație pentru băieții deștepți din domeniu.

Asta pe lângă pretenția ușor absurdă de a cere ajutor de la stat pentru a-ți înmormânta rudele. De ce nu ajutor de la stat și pentru crearea de noi rude, de exemplu? Să ne dea statul, din punga sa fără fund, pentru orice eveniment major din viață.

Ah, stai, deja există ajutor de căsătorie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.