Zice mintea mea, în gândul ei, negăsindu-și locul. Cred că pedeapsa asta este prea mică. Mult prea mică. Da, știu, toți românii au câte o infracțiune la care ar da pedeapsa capitală, desigur, nu e cazul.

Dar să ne gândim puțin la ce haos a fost în ziua aceea. Haos pregătit din timp, cu mesaje date LA SIGUR că de mâine se face benzina 12 lei. După care au făcut-o 11 lei și, de acolo, a început haosul, unii considerând, poate pe bună dreptate, că această rețea ungurească de benzinării sabotează anumit economia României.

Mai țineți minte că, cu o zi înainte, benzina era 7 lei și 10 bani? Și după circul acela, a ieșit șeful asociației benzinarilor și a zis să stăm liniștiți, că mai mult de 8 lei nu va fi? Practic, toate benzinăriile au profitat de mizeria asta și au crescut prețul, complet artificial, cu minim 1 leu. Asta în condițiile în care, de atunci, prețul petrolului a scăzut consistent. Ați văzut să se micșoreze vreun preț la pompă?

De asta zic. Artizanii acestei panici trebuiau închiși definitiv, sumele confiscate și toate benzinăriile care au crescut prețul artificial să aibă toate sumele confiscate.

Dar știu, sunt naiv.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.