PSD este un partid căpușă. Întotdeauna când ajunge la putere, căpușează toate companiile cu reprezentanți de-ai săi, sugând bani din toate direcțiile. CHestiile astea sunt axiome demonstrate, se întâmplă în acest moment și încă se vor mai întâmpla.

Greva de la ROMATSA nu are la bază revendicări salariale. Oamenii cer ca ei și dependenții, gen tarom, aeroport, să nu mai fie conduși pe criterii politice și de căpușare.

Ei, cum au început să miște în front, cum au apărut ieri articole și opinii despre ce mizerabili sunt cei de la ROMATSA, care au ei salarii de 5000 de euro, față de amărâții de votanți PSD, care abia trăiesc din câteva ajutoare sociale. Și normal, românul vocal a percutat instant. Cum adică 5000, dar unde trăim, e anormal, să fie arși, violați și iarăși arși.

Pentru că statul PSD-ist va face orice pentru a-și menține sursele de bani. De aceea l-au distrus pe managerul străin de la tarom, de aceea fac orice pentru a ține CFR în îndobitocire, de aceea vor să obțină controlul ROMATSA. Ca să bani la Dragnea.

Nu mai fiți proști și nu mai puneți botul la intoxicări. E doar PSD.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.