Coreea de Nord a trimis ieri câteva drone de ultimă speță generație înspre Seul. Sud-coreenii au interceptat atacul cu avioane de luptă, unul dintre ele prăbușindu-se repede, dar prompt.


(Stânga: avionul sud-coreean | Dreapta: dronă nord-coreeană)

Academia de Specialiști Arhiblog a comparat această incursiune cu bătălia anuală de la Ruginoasa și a identificat oportunitatea de a anexa Coreea de Sud, în primă instanță, apoi continuarea campaniei înspre nord.

Am obținut din surse credibile harta operațiunii:

Bravul (și singurul) nostru pilot, Vlad, a estimat că vom avea control total asupra Coreei de Sud în aproximativ 25 de minute, echivalentul unei pauze dintre pomana porcului și sarmale.

Procedura Indirectă de Flămânzire Totală a Inamicului Est-asiatic (PIFTIE) se va aplica Coreei de Nord, așteptările noastre fiind să le facem poftă până își cedează toate teritoriile.

Update 15:20 (GMT+2): Una dintre bazele de operațiuni Arhiblog a fost atacată de avioane neidentificate. Rezervele de sarmale și piftie sunt intacte și vor urma cercetări. Este clar că s-au infiltrat spioni în rândurile noastre.

Dacă doriți să vă infiltrați și voi, veniti pe grupul de Telegram.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.