Am un post scris în ianuarie, despre cum este imposibil să spargi parola de messenger prin forţă brută. Am zis că am râs suficient atunci şi aproape un an am uitat de subiectul ăsta, până în această seară, când a venit şi comentariul pe care îl aşteptam de atâta timp, cel în care se dezvăluie CU ADEVĂRAT cum se sparge o parolă de messenger.

007 a scris pe 17 Noiembrie 2008

se poate sparge parola de messenger am pus pariu cu un coleg si a reusit sa o afle.Nu doar sa intre si mi-a ziso.A intrat in RUN a scris cmd si dupaia netstat -a si acolo afli ip persoanei careia vrei sa io afli si dupaia e floare la ureche…. doar ca dureaza cv vreo 5-10 min sa io afli 100% garantat.Nu iti trb programe si toate prostile care sunt descarcate de pe Strong.

Deci e clar, da? Intri în RUN, scrii CMD, dai netstat -a şi după aia e floare la ureche. Nu trebuie decât să intri în baza de date de la yahoo. să o spargi, să iei criptarea parolei, să o spargi şi pe aia et voila. Ai parola.

Succes!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.