Da, a fost căzută bloaga, nu trebuia să vă impacientați. Pur și simplu am făcut transferul de domeniu definitiv pe numele meu, pentru că până acum domeniul a fost cumpărat cu plata anual de la edomenii, adică practic eu îl închiriam de la ei.

Desigur, trăind în rromânia, la ROTLD transferul durează 2 zile minim pentru că ei nu lucreză în weekend, nu lucrează decât de la 10 și ce e mai important, ei nu lucrează. Adică, dacă vrei să transferi un domeniu .com, durează 10 secunde, cât introduci datele celuilalt proprietar în cpanel. La noi durează 2 zile, pentru că trebuie făcute formalități, plătite taxe, dat aprobări, totul pentru ca niște funcționari să mai facă un pic curul mare învârtind niște hârtii.

Așa că de azi sunt the proud owner la arhiblog.
Mulțumiri celor de la edomenii care au avut grijă de mine cu iubire părintească timp de 1 an, în special Alinei Rad, care se dovedește a fi BUNĂ în toate problemele :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.