De fapt, e ce mi-aș dori eu de la români, cei ce au inventat bancul cu cazanul din iad care nu are pază la români, pentru că îi trag singuri înapoi pe cei ce vor să evadeze.

Mi-aș dori un singur lucru.
Să nu le mai pese atât de mult de ce fac alții și să nu îi mai judece.
De ce vă faceți bradul de la începutul lui decembrie? Se întreabă retoric jumătate din români. Pentru că, se știe, doar ce e în mintea lor e sărbătoare, restul sunt niște proști care nu știu să simtă crăciunul așa cum trebuie, în seara de 24.

De ce aveți mașina mai scumpă decât apartamentul, săracilor? Pentru că întotdeauna e treaba românului ce fac ceilalți cu banii lor. Este absolut imposibil să îți dorești de la viață să ai o garsonieră și un Mercedes, trebuie neapărat să ai casă cu garaj și 14 camere, la parter, pentru a arăta că îți permiți. Ca idee, unul din patronii de succes ai unei firme de electrocasnice din românia deține un apartament cu 2 camere și un Mercedes de ăla mare, pătrățos, am uitat ce model e, costă vreo 150 000E. Ce ratat.

De ce te îmbraci ciudat, de ce ești gras, de ce esti slab, doar nu ai cancer, de ce nu te însori, de ce nu ai copii, de ce nu ești în rând cu lumea??

Asta mi-aș dori de la voi. Să aveți mai mult grijă de problemele voastre și să vă intereseze mai puțin de ce fac alții, care nu vă afectează cu nimic, decât spiritul dacic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.