pc garage

V-am zis că sunt sătul de atâtea reclame cu Black Friday. Și oarecum insensibil, tot din cauza asta. Prin urmare, iepurașul de la PC Garage a vrut să îmi arate că inima mea este încă fierbinte și maleabilă, nu insensibilă. Și face un altfel de Black Friday.

Prin urmare, de Black Friday, PC Garage va vinde pe site produse hand-made de Fundatia Sfantul Dimitrie. Intreg venitul din vanzarea produselor va fi donat acestei fundatii ce are un centru social pentru copii și un atelier protejat, unde lucrează tinerii cu dizabilități.

Așa că, dragă cititorule, tu când ai făcut ultima oară o faptă bună? Povestește-mi în comentarii, iar comentariul care îmi va plăcea cel mai mult va primi un SSD Intel 240 GB, din partea PC Garage.

Un concurs asociat, organizat de mine este că primul care îmi demonstrează cu print screen pe mail că a cumpărat produse hand made de pe site, primește imunitate pe viață la vot în comentarii. Vă zic eu, merită. Concursul e contratimp, primul care trimite, câștigă, dacă sunt doi, câștigă cel cu valoare mai mare a cumpărăturilor

De Black Friday, PC Garage va avea reduceri de pana la 70% la cateva zeci de mii de produse, din care:
– laptopuri – 5000
– televizoare – 2000
– tablete – 2000
– smartphone – 1500
– gaming – 4000
– componente – 15.000
– alte 25.000 de produse din diverse categorii

Se va lucra non-stop pana se livreaza toate comenzile, unele comenzi in Bucuresti vor fi livrate chiar in aceeasi zi. De asemenea vor oferi suport online 24/24 printr-o aplicatie de CHAT.

Vizitatorii sunt sfătuiți sa-si faca cont din timp si sa-si completeze datele integral pentru a putea lansa comanda in ziua de Black Friday in cel mai scurt timp.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.