Oh, the memories. Vremurile când mergeam, cu Vali, pe banii noștri, într-o Dacie Nova, până în vârful munților, ca să vedem pe bune despre ce e vorba acolo și să participăm la festivalul fânului sau cum mm intitulaseră băieții șușaneaua aia. Când eram vândut către RMGC pentru că le explicam oamenilor că acolo e sărăcie lucie, oamenii mor, de foame, la propriu și mi se explica că nu e adevărat, că se pot susține din culesul ciupercilor.

Anii au trecut, toți au trecut mai departe. Nicușor Dan e primar, degerații ceilalți au trecut la altele, majoritatea în politică, ca salvatori ai nației, doar că pe alte subiecte de interes național. Festivalul fânului nu mai există încă din primul an. Roșmontagnezii sunt și mai puțini, și mai săraci și au realizat că, surpriză, de fapt nimănui nu le pasă de ei și nu le va păsa vreodată. Stau ciupercile alea neculese, așteptând să îi facă milionari. Aurul e tot acolo. Românii tot nu știu ce înseamnă, de fapt, exploatarea aia cu cianuri, au auzit doar de cianură și știu că cianură is bad

Iar acum a venit și nota de plată. Și stați liniștiți, de fapt RMGC nu a pierdut nimic, pentru că se listaseră pe bursă, câștigurile nete au fost undeva la 5 miliarde de dolari, dl. Frank Timiș știe.

Totul e bine, că banii se dau de la buget, nu de la noi.
Eu cu Vali…tot săraci, că coloana vertebrală și logica nu țin de foame, în domeniul nostru.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.