Si m-am enervat de la prima ora. De la un articol de la White Wolf de pe blogea. In care articol, pornind de la o pozitie oficiala a genialului, WW ne explica cum ar trebui noi sa ne prosternam in fata Europei si a Italiei, si sa ne cerem scuze de la toata lumea ca nu l-am educat pe Mailat criminalul, si ca guvernul nu s-a ocupat de ei.
Am si eu o intrebare. Cand Kurt Treptow dadea la buci copiilor romani, si-a cerut cumva scuze Condolezza Rice? Cand Pierre Francois Sgueglia a ucis o intreaga familie in fata fetitei lor de patru ani, a venit Berlusconi sa isi ceara scuze umile? Cand l-au uis pe Teo Peter, s-a auzit vreo scuza de undeva?
Si-au cerut scuze italienii pentru ca l-au dat lumii pe Mussolini?
Sau hai, nu scuze, dar chestii de genu “Lipsa educatiei, familie grea, guvernul nu l-a tinut in frau”.
Unde s-a mai pomenit starea asta de autoblamare continua?
Exista vreo lege in romania care sa ii discrimineze pe tigani? Nu au dreptul, si ei, ca si mine, sa se inscrie la scoala si sa isi faca educatia? Si sa nu aud cu chestii gen “nu au bani”, pentru ca eu mancam la un moment dat cu fratii mei orez cu sare saptamani intregi, pentru ca nu aveam bani. Dar la scoala tot m-am dus. Si acum scriu de pe un laptop de 2000 de dolari. Cu ce e discriminat un tigan fata de mine?
Si, ca sa revin si sa inchei, ce cauzeaza educatia asta de pus cenusa in cap? De ce orice roman se simte automat vinovat de conditia sa sociala si de cetatenia sa?
Pot spune ca mi-e indiferenta cetatenia mea sau apartenenta la o rasa anumita.
DAR SUNT MANDRU CA AM AJUNS, PRIN FORTE PROPRII OMUL CARE SUNT ACUM.
Si nimeni nu o sa ma faca sa ma umilesc, din vina intamplatorilor mei conationali!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.