Înainte de următoarea înfrângere VICTORIE!!!! a Stelei într-o oarecare cupă europeană, vreau să vă aduc aminte de niște oameni din fotbal care își merită tot respectul. Și de unii care nu merită.

1. George Copos – Nu sunt un fan rapidist, ba chiar dimpotrivă, nu îmi plac stolurile. Dar. De câți ani bagă bani Copos la Rapid? Vreo 15-20 de ani? Nici nu mai știu. Din savarine, din televizoare, din loteria rromână, omul a dus de unul singur echipa. Zgârcit, gură mare, dar cu o calitate imensă. Și-a lăsat oamenii să își facă treaba. Antrenorii lui au fost stăpâni pe echipă. Rezultatul? De ani de zile Rapid joacă la nivel mare, are liniște și siguranță financiară. Comparați puțin cu debilul ce deține Steaua.

2. Viorel Hizo – La anii la care mulți antrenori rromâni se gândesc la veșnicele plaiuri ale vânătoarei, învătând huriile la prostii, el antrenează Vasluiul, îl face să joace un fotbal modern și puternic și guess what, tocmai ce a câștigat. Cei de la Lisabona simulau prin careu, atât de neputincioși au fost. Poate ar trebui să deschidă o școală de antrenori, pentru că ce e acum în divizia A e de toată jena.

Cine e papagalul serii?
Troscangiul Alexa, care s-a gândit el că e bine să fie eliminat. Îl detest profund pe țărănetele ăsta stupid și violent, nu își are locul într-o echipă de fotbal.

Rapidul a fost învinsă, dar nu a jucat rău deloc. Meritau mai mult. Din păcate, li s-a întâmplat Alexa. Viața.

Vasluiul a câștigat și încet încet, începe să înlocuiască Steaua din preferințele mele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.