Dupa experienta din 2010 m-am jurat ca nu mai pun piciorul la Fan Fest si  ma tin de promisiune si anul asta. Numai amintirea tentativei de festival ecologist imi da fiori pe sira spinarii, dar nu regret calatoria care m-a facut sa inteleg ca ecologismul nu este nimic mai mult decat un trend stupid, reprezentat de o gasca de copchii fugiti de acasa, crema hipsterasilor si a minorilor cool din lumea asta.

Ei bine, iata ca a sosit acel moment al anului in care spiritele ecologiste se agita in stanga si in dreapta in vederea promovarii circotecii  cu pricina. Zic sa arunc un ochi in program sa vad ce minunatii le-au mai copt mintile anul acesta. Avem asa:

– Capoeira

– Zbor cu parapanta

– Atelier de crosetat

– Masaj

Care va sa zica, salvarea vine de acolo de unde te astepti mai putin. Mai un dans, mai un masaj, sa uite si rosianul de griji si de probleme, mai un pet de bere, mai o muzicuta, sa ne simtem bine ca doar salvarea vine din ceruri.

Ajung cu interes si la sectiune de muzica, unde ma fascineaza numele artistilor de anul acest. In ordinea numerelor de pe tricouri si a denumurilor de droguri, urca pe scena Mushroom Story si Methadone Skies. Poate ii inregistreaza totusi cineva, ca tare as vrea sa ma distrez.

Si pe final, o intrebare legitima vizavi de articolul scris de curand pe tema ecologista:

De cati activisti e nevoie sa renovezi casa lui Eugen David? De toti.

Dar a Fundatiei Culturale Rosia Montana? De cati zice Soros.

Iar ca idee, cui nu ii convine cum imi promovez eu convingerile, e liber sa plece fara sa ma mai anunte cum sunt eu vandut RMGC si altele. Nu imi va lipsi nici o secunda.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.