Acum, posibil ca titlul să fie exagerat și aștept, cu umilință, să fiu corectat. Dar cred că cel mai slab film cu super eroi, din 2023, este Aquaman 2. În 2024 nu știu, până azi m-am uitat la Stargate SG1, și acum am de văzut vreo 4 filme din seria Mojin. Dar sincer vă spun, nu cred să fi văzut vreun film mai prost decât Aquaman. Serial…nu știu, tind spre ăla de la DC, cu Brendan Frasier, Doom Patrol, să fie cel mai idiotic.

Oricum, dacă nu ați văzut Aquaman, vă rog eu frumos, nu vă pierdeți două ore din viață degeaba. Efectiv e prost, dialogurile sunt la nivel de desene animate proaste, Nicole Kidman e jalnică, Amber Heard are un rol în care doar dă din cap înțeleaptă, în timp ce tu te uiți la ea și te gândești Frățică, femeia asta s-a căcat în patul lui Johnny Depp…

CGI-ul este, așa cum ne-am obișnuit în ultimii 5 ani, încredibil de infect, filme și jocuri de acum 20 de ani sunt mult peste, ca nivel. Un deștept de la disney s-a gândit că orice mișcare, prin apă, e însoțită de bulburuci, că așa a văzut el la peștii lui din acvariu, când acelerează, rămând dâre de oxigen, că sparge cu coada molecula de H2O în părțile componente, deci ecranul e plin, tot timpul, de bulbuci de la mișcări, dar nu și de la vorbit, pentru că ăia respiră și dau din gură doar ca să se vadă că au activitate.

Vă spun, m-am uitat la tot filmul, ca o pedeapsă și o tortură, pentru că, de la ADHD, dacă încep să mă uit la un film, mi-e foarte greu să renunț, chiar dacă e prost. Unul din puținele la care am reușit să o fac a fost Doom Patrol. Nu am idee și cred că nici ei nu au cine e the bad guy și de ce există, care e faza cu combustibilul ăla care ba era magic, ba era bun doar să îi dai foc, ca să polueze invizibil. Doamne, jur, nu am suficiente cuvinte să scriu cât de prost e.

Vai, și ce bot tăiat cu barda are Nicole Kidman, cineva i-a greșit îngrozitor operația estetică și are, în film, unele primplanuri, de i se vede cicatricea roșie la tăietură, i-au făcut, la propriu, gura mai largă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.