Sau degetele.
Nu auzisem în viața mea de vedeta Acasătv, Mircea Solcanu. Când am citit declarația aceea tembelă, mă gândeam că e vorba de Ion Solcanu, omul politic, iar despre el știam că e sănătos psihic, singura sa problemă fiind că e o lepră politică.

Sper insa ca Bunul Dumnezeu sa va ia si celălalt copil, nu sunteți demni sa cresteti copii, pentru ca mai apoi sa-i Învățați sa fie cruzi cu animalele. Ce educatie oferiti copilului cand voi doi scelerati va ocupati Viata cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparțin iubitorilor de animale?!? Același timp sa-l folosiți mai des in educatia copilului care a rămas . Ce semanati aia o sa culegeti! Cum v-ati imaginat ca lasa Dumnezeu asa Inger sa-i otrăviți sufletul cu ura voastra ?!? Nu l-a lasat, dar atenție o sa-l ia si pe celelalt si nu trebuie sa-l mănânce vreun catel, exista si cancer si leucemie si tetrapareza.

Asta a declarat dementa vedetă despre părinții copilului ucis de câini.
Oricum, irelevant pentru subiect.

Ideea e că, datorită declarației iresponsabile de pe facebook, idiotul anului 2014 a fost concediat, realizând că vedetismul de mucava se topește ca hârtia igienică în ploaie. Ar putea să se întoarcă la Constanţa, oraşul natal, unde ar putea să facă din nou radio, meseria sa de bază. Sau la săpat șanțuri, de ce nu?

Ce vreau eu să spun este altceva.
S-a terminat demult cu anunțurile pompoase gen Opiniile exprimate pe acest blog/site/cont sunt opinii personale și nu angajează/implică compania pentru care lucrez. Ce faci în public te afectează iremediabil, fie că publicul se numește online sau la mall în Chitila.

Așa cum, dacă lucrezi pentru o companie cunoscută, să spunem Google, îți ridică ștacheta, brandul și îți deschide multe uși, același lucru îți impune și un comportament ce nu trebuie să afecteze compania ta, în toate momentele tale. Pentru că nu poți fi Bogdanel de la Google sau Mircea de la Acasatv doar când îți convine ție, iar în restul timpului ești o persoană liberă și fără probleme.

Și cred că e bine așa. Pentru că la începutul internetului, anonimitatea a scos la suprafață toate pustulele supurânde din sufletele oamenilor. Și le-a lăsat acolo, la suprafață, iar oamenii s-au maturizat crezând în continuare că ce pui pe internet, e doar pe internet și nu contează, nimeni nu ia în serios asta.

Între timp, la interviurile de angajare a devenit o practică curentă obligativitatea dezvăluirii adresei de facebook sau twitter.

Treziți-vă, e sfârșitul copilăriei.

solcanu poponar

Sursa Foto

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.