Am citit și eu luni, ca orice onliner care se respectă, articolul lui Victor Kapra despre românul care este VP la Disney Games DIvision. Emoționant, interesant, un tip mișto. Iar la final, am citit că au dezvoltat jocul Frozen Free Fall împreună cu o firmă din Iași, numită Mobility. Foarte fain.

Prin urmare, am descărcat și eu Frozen Free Fall, să vedem, ce au făcut băieții noștri din Iași. Și mi-a căzut fața în țărână.

Jocul este identic cu Candy Crush Saga. Pplz, dar știți cum? IDENTIC! Da, în loc de bombonele ai steluțe de gheață. Asta ar cam fi singura deosebire. În rest, gameplayul, modul de a câștiga puncte în timpul jocului și la final, itemurile care te ajută, sistemul de cumpărare a lor, sistemul de vieți, tot. Totul e identic cu Candy Crush.

Acum, sincer să fiu, nu știu dacă king.com, dezvoltatorul lui Candy Crush, aparține de Disney, lucru ce nu m-ar mira. Dar chiar și așa, parcă tot e prea multă copiere și prea puține idei proprii.

Iar pentru interesații care au android, da, Freedom se descurcă cu el.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.