Azi era o zi de aia slow, în care nu aveam chef de nimic, de fapt a fost o săptămână slow, probabil îmbătrânesc sau ceva și nu prea aveam chef de scris nimic. După care am dat, din greșeală, peste articolul ăsta cu genocidul felin pe care îl face Geanina Asavei, patroana unui așa zis adăpost de pisici din Iași, asta în timp ce este finanțată din gros de iubitorii de animale pe care îi păcălește pe facebook, cerșind donații pentru animale. Citiți și vă înspăimântați.

După care puteți să intrați pe contul de facebook de pe care se face escrocherie și citiți lamentarile doamnei Asavei, dar si comentariile oamenilor. E educativ, vă spun.

De fapt, ce voiam să vă reamintesc este că, dacă donezi pentru varii asociații, ești, de fapt, unul din gușterii care le cumpără acestor șmenari case, mașini și terenuri. Nu doar în domeniul salvării animalelor, aici doar mai mult. Toate cariolele și asociațiile există cu un singur scop, spolierea fraierilor care iubesc animale, uciderea animalelor fără stăpân, comercializarea externă, în special a câinilor, chestii de astea funny.

Vreți să donați bani pentru ceva? Mergeți și donați omului ăla. Vreți să donați pentru o cauză? Aveți grijă să cunoașteți oamenii cărora le donați acei bani. Vreți să donați pentru salvarea nuștiucărui animal? Fiți siguri că banii voștri vor fi bine folosiți de către vreo doamnă plină de iubire. Pentru achiziția de terenuri în nume propriu, cum a făcut doamna Geanina Asavei.

În rest, numai de bine.

Late edit: Să nu cumva să faceți chestia asta, doamne ferește de așa bătaie de joc!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.