practic in bucatarie retete ieftine de mancareToate revistele gen Practic in bucatarie sunt un compendiu de economisit gunoaie vechi, pentru refolosire. Inveti ce sa faci cu lampile vechi, cum sa amenajezi un birou din radioul strabunicii, cum iti poti construi singur o casa sau cum sa faci presuri din tricourile copilului.

Pe langa asta, inveti si mancarici economicoase. Fripturi de stevie, chiftelute de telina cu marar, cordon bleu de cartofi, cum faci 5 litri de ciorba din doi cartofi si-un morcovel mic, cum sa faci dintr-un pui de jumatate de kilogram 4 feluri de mancare si sa iti mai si ramana un piept si 2 pulpite inferioare…

Se pare ca romanii inca nu constientizeaza ca sunt mult prea saraci pentru gunoaie. Nu realizeaza ca refolosind radioul bunicii, vor avea doar un gunoi reconditionat, in casa. Ca toate acestea se rasfrang asupra atitudinii lor in societate, asupra felului cum sunt priviti de ceilalti.
Nu realizeaza ca mancand porcarii, pe termen lung se vor imbolnavi, iar costurile cu medicamente si operatii vor fi uriase, raportat la cheltuielile ce le-ar fi avut daca se hraneau in mod normal.

Asa ca, pe baza lipsei de educatie sanatoasa, prospera afaceri, care le asigura proprietarilor banuti frumosi. Cu care sigur nu se hranesc cu ghiveci de telina.