humping-dog-memory-stick.jpgDa, stiu, eu sunt ateu, dar cand vad cum se abat asupra noastra numai bunatati de astea, trebuie sa te gandesti ca e un dumnezeu deasupra ta, nu?
Pai altfel cum as putea explica faptul ca de la anul, toti elevii rromaniei vor primi bete de memorie, sau cum le mai zice si vulgul nesenatorial, memory stickuri?
Va dati seama? Toti copiii vor primi stickuri de 4 GB…ce cantitate de memorie va putea fi inmagazinata pe ele, cate cursuri, cate carti descarcate legal de pe project gutenberg.
Unii ar putea carcoti ca sunt multi, foarte multi copii care nu au mancare la pachet cand vin la scoala. Pentru ca sunt saraci. Alti carcotasi ar putea spune ca multi copii nu au cum sa ajunga la scoala, pentru ca nu exista transport pentru ei. Cei mai carcotasi ar zice ca marea masa a copiilor, adica cei de la tara, nici nu stiu exact cum arata un PC, si ca nu prea ar avea ce sa faca cu stickuri de memorie, decat poate sa le vanda pentru cateva paini si niste salam.
Dar eu nu spun asta. Spun ca suntem o tara in plina dezvoltare, si ca avem drastica nevoie de specialisti IT. Iar primul pas pentru un programator, dupa cum stie toata lumea, este sa achizitioneze un memory stick.
Iar celor care sugereaza ca exista o firma a vreunui mare demnitar, care a achizitionat un stoc urias de memory stickuri si vrea sa scape de ele, nu le spun decat atat:
Stick it in your ass!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.