Discutati, ca e un subiect bun, de lamurit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

69 comentarii Adaugă comentariu

  1. Aoleu, azi e thanksgiving day?

    34
    • Nu e curcan. E struț.
      Cu tot respectul pentru limba noastră-i o comoară, dar în farsi, la struț îi zice “șotormorg” شترمرغ care în traducere e “găină-cămilă”.
      Cam ce se vede în imagine.

      25
  2. zici ca il gateste miss Croatia intre picioare

    78
  3. #5

    Stai putin, cincizeci de dolari kilogramul?!?!?!?!?
    Ce e asta, Avengers Turkey?

    31
  4. #8

    Nu exista un pret corect este vorba de cerere si oferta, daca sunt cetateni care cumpara la pretul acesta vor vinde in continuare, daca nu erau cumparatori probabil pretul era habar nu am 1500 lei, 1000 lei.
    Sincer nu as plati pentru ca unu la mana e mai misto sa il gatesti tu cum vrei si doi la mana sunt sarac nu imi permit un curcan la 2800 lei.

    48
    • #9

      achiesez cu doi la mana si mi se pare chiar mai important decat unu la mana sau decat un eventual trei la mana.

      50
    • Daca trei la mana este ca e vegetarian atunci e chiar mai important decat unu la mana si doi la mana!

      14
    • #11

      Chiar si un ceas defect arata ora corecta de 2 ori pe zi. Au curcanul congelat si daca pica “fraierul” bine, daca nu, nu. Nu pierd nimic. Chiar daca este cerere, nu inseamna ca pretul cerut e corect. E doar specula.

      16
  5. #12

    Depinde la ce departament lucrează curcanul.

    67
  6. #14

    Ce e aia gramaj+20kg?

    Ps: am vazut si la coleg niste preturi la mancare gatita de m am crucit, nu cometez ca sa nu fiu off.

    Psdoi: douamiisasesutedeanisastealaei. Mi se pare scump, bine, mie mi place in bucatarie.

    21
    • #15

      Poate-i în lei vechi.

      2
    • #16

      +20kg inseamna ca nu poti gasi curcani care sa aiba fix aceeasi greutate. Asadar se aleg pasari de cel putin 20 kg.

      1
  7. #17

    Curcan?
    Ori e porc ori nimic.

    24
    • #18

      John de fapt este un porc deghizat în curcan, sa deghizat așa bine că nu i se vede decât prețul, prețul e de porc.

      15
    • #19

      Ca sa faca 20 de kile curcanul asta a mancat ca un porc.

      Pe mine nu curcanul ma sperie ci leii.

      17
    • #20

      @ eugen, pune frate virgula aia ca am stat si am citit comentariul lui John de 1000 de ori sa inteleg ce ai cu omu’….

      30
  8. #21

    da-l in PLM de Curcan.
    inteleg tva, salarii, gaz….si ceva profit… dar 2700? 500 de euro?

    23
  9. #22

    Curcanul nu mă pune pe gânduri. Piftie Pro Max au?

    20
  10. SH nu este?

    24
  11. #25

    Ba da mai da-l in plua mea de curcan … cumpar un porc de banii astia

    32
    • #26

      Unii au si cumparat. Viu. Si porcul a avut 200 de kg

      Cel mai bun curcan tot porcul este.

      12
    • #27

      Eu am luat împreună cu vecinul, un porc de 160 kg, 2200 lei.
      Curcanul ăla poate e încrucișat cu vita waygu.

      25
  12. #28

    Pentru un porc nu e mult 2700 lei ! Pentru restul , avem curcan !

    15
  13. #29

    Tocmai imi povestea sora mea, in Londra, nustiu zona, ce magazin, whatever, curcan 6kg la 160lire. Am zis ca e imposibil asa ceva. M-am linistit.

    16
  14. #30

    Tov. Scarlatescu are impresia ca sa intalnit hotul cu prostul … e curcan Michelin sau ce?

    25
  15. #32

    As da pana intr-o mie de coco sa fie gatit un curcan daca mi-a incurcat afacerile. Da’n romania gaborii-s mafie, e periculos.

    20
  16. Pretul curcanului + 150-200% . Eu ma indoiesc ca un curcan are 20KG gatit si pentru o carcasa cruda pare mult.

    11
    • #34

      orice restaurant care se respecta calculeaza greutatea la crud.

      7
    • #35

      @zarax
      La makidonime, da, prin lumea mai spălată gramajul e la produs finit. Chiar și la vecinii bulgari de care mai rîdem uneori…

      7
    • @Zarax am vazut ambele variante folosite si pana la urma e irelevant cu conditia sa mentioneze despre ce fel de greutate e vorba.

      1
  17. #37

    Curcan cu preț de Iphone, ăsta e viitorul 🙂

    25
  18. #38

    +20 kg pentru toata familia?
    ce gluma idioata. poate tot blocul si cateva trupe de colindatori

    23
    • #39

      Poate-o fi Oana Roman invitată, la asta te-ai gandit?

      40
  19. #40

    Eu am plătit pe un curcan românesc de 11 kile, carcasa, 400 de lei.
    O fi mult, o fi puțin?

    9
    • #41

      Ai dat bine, am cumparat si eu impreuna cu o prietena un curcan de 20 de kile crescut la tara de cineva si ne-a costat 700 de lei (350/persoana).

      4
  20. #42

    Da. E un pret corect. Dar in loc de curcan sa fie Iliescu. La slow cooker daca se poate. Si sa vina gata feliat, marunt. Sa fie de sufletu mortilor pomana.

    13
  21. #43

    Iti dai seama ce inseamna sa dai atat si sa ajunga livrat rece?

    31
    • #44

      Pai ultima zi de livrare era 24. Deci clar pe 25 e rece. Și daca-l încălzești tu, se usucă. Deci nu merita banii

  22. #45

    27eur/kg. Lasand la o parte cantitatea (20kg e ok doar daca sunt 10 oameni la masa) pretul e… mare. O fi gatit de un chef dar totusi… E la pret de homar la restaurant de fite aici in zona (50eur homarul de 2kg aprox.).

    8
  23. Pare ars…

    18
    • #49

      Si pun pariu ca la interior nu e bine facut. Daca mai pui si un premolar/canin la banii aia faci de un aifon d’ala cel mai max&pro. Sau doua daca trebuie implant.
      Eu il dau dracu de curcan si bag sarmale cu mamaliga.

      15
    • #50

      E ”de culoare”. O fi fost măcelarul rasist.

      9
  24. E cel puțin comisar ăsta! 🙂

    14
    • #54

      Ținînd cont că nu prea e curcan-curcan ci curcan-porc, mai degrabă e ministru…

      9
  25. #55

    Sunt singurul caruia nu-i place curcanul? Carnea mi se pare fada si fara niciun gust.

    15
    • #56

      Păi ăsta nu-i de mâncat e doar ca să te lauzi pă FB, Insta și alte Tictoace.

      8
  26. #57

    Mult! Exagerat de mult. Acum 15 minute am văzut curcan bio (!), 4-5 kg, 9,50 euro/kg. Billa Plus, în Austria.
    Gătit nu aveau, așa că nu vă pot zice un preț, dar mă îndoiesc că ar fi atât de mult.

    9
    • #58

      Acu depinde, poate e gatit cu gaze extrase de OMV din Marea Neagra.

      12
    • #59

      @Dr.Acula: și io tot Billa Plus folosesc. Cotletele de porc, fără os, de la Clever îmi plac cel mai mult.

      4
  27. #60

    Acolo la “Năvodari”, pe unde te-ai mai plimbat, tot la fel de scumpă era mâncarea?

    7
  28. #62

    L-a gatit Salt Bae in persoana, fara sa se spele pe miini de cind a atins cupa?

    16
  29. #63

    Poate au scapat un zero in plus ?

    3
  30. #64

    Recent luat de la Mega curcan intreg, carcasa, la 14.90 lei / kg. M-am dus dupa paine, m-am intors cu un curcan in brate.
    Intradevar erau carcase de doar 5-6kg, dar fiind curcan mai tanar a iesit mai gustos decat ce am mai gatit carcase mari.

    Acum la acest pret x 20 kg + adaos 300% (ca e gatit & transport) mai mult de 1200 lei nu ar iesi un pret “corect”.
    Probabil se adreseaza influencerilor si instagramistilor – fac cheta 50 piscotari si se aduna de un curcan pentru o poza noua de profil #curcande500coco

    13
  31. #66

    Este scump pentru cine nu isi permite. Clar ca au facut un studiu de piata sa vada cam care ar fi pretul si au ajuns la concluzia asta. Sigur au si clienti deci aia e.
    In incheiere cred ca stiti de :”Stephanie Matto, care vinde un borcănel cu pârțuri la prețul de 1.000 de dolari (reducere 50%), spune că până acum a câștigat 100.000 de dolari din acest business.”
    I rest my case…

    1
  32. #68

    Deci uite cine a comandat curcanul de 20 Kg
    Merry Christmas
    youtu.be/HKUY_gOxLas?t=1114

  33. #69

    costa atat pentru ca e facut de porc

    nu va ganditi la prostii, ma refer la scarlatescu