Inițial, m-a pufnit râsul la întrebarea asta. Pentru că eu, în mintea mea, nu pot concepe să dai atâția banipe un apartament în cocina aia numită București, românia. Bine, nu concep nici să dai atâția bani pe o garsonieră în Florești, Cluj, dar aia e deja altă discuție. Consider că tot ce înseamnă piață imobiliară, în românia, este o japcă supraevaluată, cu largul concurs al statului și al programului de jecmănit fraieri numit Prima Casă.

Dar m-am gândit puțin și am ajuns la concluzia că poate greșesc eu. La urma urmei, Bucureștiul este capitala, oferă oricum enorm de multe oportunități, vs țărănisme gen Cluj sau Timijoara și are, totuși, 3 milioane de oameni, gen în Dristor înghesui Clujul și un pic de Dumbrăvița.

Așa că sunt autentic curios. Care e prețul vostru ideal pentru un apartament în București sau în orașul vostru? Știu, gratuit, dar nu, să presupunem că trăim în realitate și chiar trebuie să dați bani pe el.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.