Gata, am ajuns acasă, după 2 zile foarte obositoare, de la atâta piscină şi bere.
Trebuie să fac nişte precizări, pentru că tot apar comentarii stupide şi tendenţioase, de care m-am săturat.

Tester de vacanţe este un proiect care ne aparţie, mie şi AA Travel, în totalitate. Este un proiect serios, care chiar doreşte să testeze locaţii de vacanţă din rromânia şi din lume. AA Travel contribuie cu rezervările la hotel (pe care le şi plăteşte) ȘI ATÂT. Tot ce este cheltuială se face strict din banii mei, nimeni nu mă plăteşte, nimeni nu îmi dă nici un ban pentru ceea ce fac, nimeni nu îmi asigură transportul, berea sau mâncarea.

Hotelurile sunt alese absolut aleatoriu, singurele lucruri în comun sunt stelele afişate. Nici un hotel nu ştie de prezenţa mea în zonă, nici un hotel nu participă în mod voluntar la proiect, nici un hotel nu sponsorizează în vreun fel acţiunea.

ABSOLUT ORICE PĂRERE PE CARE O OFER ESTE REALĂ ȘI NECONDIŢIONATĂ DE EVENTUALE IMPLICAŢII MATERIALE DIN PARTEA NIMĂNUI.

Având în vedere că am făcut aceste precizări, orice comentariu ulterior care va conţine chestii gen `wink wink, stim noi ca nu poti vorbi` sau `inteleg ca e pe bani, dar nu mai fi ipocrit` va ajunge direct in spam, iar frigiderul idiotului se va umple cu carne.
Punct. Refuz sa accept bataia de joc a unora si altora pe un proiect in care eu investesc bani si suflet.

Mulţumesc, pa.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.