Andrei Crivat, de cand s-a insurat, a inceput sa aiba noroc si la banii de pe internet. Nu ca inainte ar fi fost un ghinionist, slava domnului.
Uite ce primeste el in spamm, spre deosebire de mine care nu primesc decat enlarge your penis, viagra sildenafil, hot MILFs, si alte de-astea de baieti din curtea scolii.

Author : beca****.****.com (IP: 89.122.149.96 , 89.122.149.96)
E-mail : reddogandi@yahoo.com
URL : ******.*****.com
Whois :
Comment:
Firmele online dau sute de milioane si miliarde de euro pe publicitate online..
Ce trebuie sa faci tu?Practic sa te inscrii – 0$ – 0 riscuri
– instalezi un program de 5 mb pe care sa il tii deschis 5 ore pe luna, asta in timp ce tu stai pe messenger cu prietenii sau asculti muzica- pentru asta primesti 15$ pe luna! Programul asta de 5 mb este de fapt un mic banner publicitar.. 5 ore pe luna trebuie sa stea deschis..15$
Cam putin, dar poti inscrie si pe mama si pe tata.. fratii.. 15$ fiecare+25% de la fiecare ca i-ai inscris dupa tine. Poti sa le spui si prietenilor tai.. sa se inscrie.. 25% de la fiecare. 100 prieteni x 25% din 15$=375$. 1000 prieteni inscrisi=3750 $!!!!!
E unu din China care a inscris in jur de peste cateva mii .. k e mare China:P.. calculati voi cat castiga.. E greu?..Inscrie-te inaintea prietenilor tai.. ca sa ii inscrii tu pe ei. Nu pierde timpul.
Banii vin, dupa o luna, sub forma de fila cec, dar sa aveti grija de la ce banca scoateti banii ca unele au comisioane mai mari..:P

Pentru a te inscrie acceseaza beca*****.****.com/

Dupa ce te-ai inscris vei primi un mail cu o parola pe care o poti modifica ulterior.
!!! nu uita sa introduci adresa de mail si parola cand vrei sa pornesti programul downloadat.
Nu e complicat, e ca si la messenger!!!
SUCCES

Deci, banii stau undeva dupa colt, si rudele mele pana la a ?