Pot să spun că am testat absolut toate serviciile de streaming de muzică și filme din piață. Am cont pe fiecare în parte, le-am folosit, de test, pe toate. Într-un final, tot la Spotify m-am întors, pentru varietate, complexitate și, mai ales, pentru Discover Weekly, care nu m-a dezamăgit niciodată. Singurul care putea rivaliza, la cantitate, ar fi fost youtube, doar că youtube are o problemă, îți bagă pe gât monetizările lor. Practic, dacă îi dai pe radio, de la orice melodie pornești, verificat de multe ori, ajungi tot la un ultim hit românesc de mare calitate, cântat de Delia sau alții de pe la Cat Music.

Îmi plac și chestiile astea care sumarizează comportamentul anual al unui user. Era interesant și acel Youtube Rewind, dar eu nu folosesc youtube decât ca să dau play la clipul de 8 ore cu zgomot de ploaie și de foc în șemineu, care mă adoarme, în rest, not my cup of tea. Stiu, cifrele sunt bune, dar se putea și mai bine. Nu sunt luate în calcul, cred, afișările din aplicația mașinii, unde cântă chestiile descărcate, neconectat la internet. Și acolo am niște tone bune. Ce e cert este că îmi place muzica și sunt fericit că am prins momentul când poți să ai la dispoziție muzică nelimitată, fără să fie nevoie să o descarci prin deviceuri.

Pe de altă parte, așa eram fericit și că poți vedea filme pe streaming, după care băieții și-au dat seama că pot face japcă și acum ne întoarcem iar la epoca Jack Sparrow. Știați că Max, fostul HBO, va scoate streamingul 4K din actualul abonament, va limita la 2 deviceuri și, dacă le vreți înapoi, vor cere încă 4 euro în plus.
Cu plăcere.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.