Voiajam alene pe eMAG, căutând motive să mai cheltui niște bani și m-am oprit pe oferta la geacă de iarnă bărbați. Probabil nu știți, dar eu am un fetish cu gecile și vestele de iarnă, deși sunt genul care merge în pantaloni scurți și de revelion, dacă e nevoie și, dacă aș fi genul care merge pe munte, ceea ce nu sunt, mulțumesc soartei și FSM, m-aș duce tot în tricou și pantaloni scurți, dar neapărat cu o geacă din materialul ăla.

Exhibit A

Exhibit B

Exhibit Siì

Acum de-abia vine partea funny.
Nu știu de ce dar, după o perioadă de purtat geaca, capăt un fel de alergie mild, la care mă mănâncă ori partea de jos a tatuajului de pe mână, ori ceafa. Altfel nu se poate. Pur și simplu, când vine sezonul rece, pentru mine vine și cu ceva alergie de genul. Dar, sincer să fiu, e, un pic, ca la intoleranța la lactoză, minus suferința celor din jur. Mie îmi place genul acesta de geacă, altceva nu o să port niciodată, așa că baba suferă la frumusețe.

Nu vă uitați la aia albă că arată ca rumegată de măgar, e cea mai folosită, pentru că mi-am descoperit o pasiune pentru alb, în ultima perioadă, iar pasiunea asta nu se împletește deloc cu reparatul bicicletei nevesti-mii sau cu plimbat cățeaua la ore mici.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.