A remarcat cineva cum arata o emisiune de stiri, in special pe ProTV?
Cam asa:

Este vorba de domnul cutare care a violat trei batrane din bloc, cu sadism, si s-a intors, sa le mai violeze o data.
Buuun.

Incepe jurnalul, apare Esca.
– Buna seara stimatie telespectatori, o intamplare groaznica a zguduit din temelii cartierul Cuculeni din Brostenii din Deal. Ion al Nica a Petrei, cetatean al comunei, a violat astazi, in jurul orelor 15, trei batrane de 80, 81 si respectiv 86 de ani. Sadicul nenorocit nu s-a multumit cu asta, si s-a intors pentru inca un viol. Colegul nostru, Catalin Radu Tanase, are mai multe amanunte.

– Multumesc Andreea, am preluat legatura. O intamplare groaznica a zguduit din temelii cartierul Cuculeni din Brostenii din Deal. Ion al Nica a Petrei, cetatean al comunei, a violat astazi, in jurul orelor 15, trei batrane de 80, 81 si respectiv 86 de ani. Sadicul nenorocit nu s-a multumit cu asta, si s-a intors pentru inca un viol.

Acum, urmeaza o pauza, urmata de o mica reconstituire, urmand sa se auda o voce din background:

O intamplare groaznica a zguduit din temelii cartierul Cuculeni din Brostenii din Deal. Ion al Nica a Petrei, cetatean al comunei, a violat astazi, in jurul orelor 15, trei batrane de 80, 81 si respectiv 86 de ani. Sadicul nenorocit nu s-a multumit cu asta, si s-a intors pentru inca un viol.

– Politia face cercetari. Multumesc Andreea, ai legatura.
– Multumesc Catalin.

SI ACELASI TIPIC SE REPETA LA FIECARE NENOROCITA DE STIRE!

Intra multi, sau nah, destul de multi jurnalisti si oameni de televiziune pe blogul subsemnatului. Va rog, confirmati-mi, este o practica normala in televiziuni stilul acesta de prezentare a stirilor? Se practica si in alte tari?
Va rog lamuriti-ma si pe mine, sa nu mor naibii -prost si stresat de Catalin Radu Tanase, Adelin pestisor si Andreea Esca…

[tags]stiri, esca, protv, tanase, petrisor[/tags]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.