Recunosc, am căzut și eu în plasa asta, la început. Nicusor, te-am ales degeaba, nu faci nimic, nu avem apă caldă, ce facem cu traficul, Nicușor, ne omori cu noxele etc.

După care, odată cu trecerea timpului, am observat un pattern. De fiecare dată când explodează câte o mămăligă de asta în spațiul public, discursul poate fi urmărit până la unul din mafioții pesede, cu precădere panarama Șicâțiormaififost și fostul primar al sectorului 1, omul cu diamantele. Desigur, nu limitat acolo, dar, în general, ei sunt punctele de plecare.

Da, pentru un ochi antrenat, e vizibil, se duce o campanie furibundă împotriva lui Nicușor Dan, mai ales pe rețelele de socializare, unde gușterii se agregă instant. Pentru că Bucureștiul este cel mai bogat oraș din estul europei, pentru că vorbim de bugete de miliarde și țepe imobiliare de și mai multe miliarde, care, momentan, sunt oprite de către primărie, deși vaca patentată dinainte le dăduse drumul în cele 2 săptămâni de după pierderea postului de primar general.

Sigur, lucrurile se mișcă greu, atunci când vii după un jaf de 4 ani făcut de Firea. Un buget gol, împărțit între pesediști, nu poate face minuni peste noapte. Din păcate, oamenii se lasă manipulați ca niște oi, la fel ca atunci când îngenuncheau ca proștii la cruci, deși noi le atrăgeam atenția că cineva își bate joc de ei.

Știu, oricum, că vorbesc degeaba și nu înțelegeți. Am scris doar ca să rămână și să pot să vă aduc aminte, peste ani, că ați fost naivi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.