DNA

Lăsând la o parte simpatiile mele politice, băsismul, antibăsismul, furtul de litere și orice altceva, dacă e ceva ce TREBUIE apreciat la Monica Macovei este că ea a înființat actualul DNA, fostul PNA. Ea l-a făcut, ea l-a pus pe picioare și ea a început toată teroarea asta care e acum între politicieni.

Da, știu, mulți dintre voi consideră că de fapt justiția e fix pix când face așa ceva înainte de alegeri, acesta fiind de fapt semnul clar că aparatul polițienesc e în mâna unnuia sau a altuia.

Dar gândiți-vă, din punctul nostru de vedere, E OK. E ok ca mizerabilii gen Hrebenciuc și Sârbu să fie arși exat atunci când le pasă mai mult, înainte de alegeri. E ok să sufere toți, tot partidul, să îi doară acolo unde îi doare cel mai rău, la buzunare, pentru matrapazlâcurile pe care le fac în cei 4 ani de putere și huzur.

Din păcate, hibele Monicăi Macovei sunt mult mai mari și nu aș putea niciodată să o votez. Dar trebuie, fără îndoială, să nu uităm ce și cine e și ce a făcut în mod explicit pentru toți.

Așa că, Jos pălăria, Monica.

Foto