Cam cât credeți că o să pedaleze AUR pe chestia asta?

Parlamentul European (PE) și statele membre ale Uniunii Europene (UE) au ajuns la un acord prin care limitează la 10.000 de euro plățile în numerar pe teritoriul UE, cu obiectivul de a apropia reglementările existente în cele 27 de state membre, foarte disparate, a detecta și a limita tranzacțiile ”dubioase”

Pentru că, se știe, toți penalii și cremenalii cumpărau cu keș și asta nu e bine. Când vă mai întrebați de ce trăim niște vremuri de tot căcatul, politic vorbind, să vă aduceți aminte și de mizeriile astea, gândite de niște oameni obosiți de cât sprijină scaunele de la Bruxelles și apăsați de greutatea salariilor, ei nefiind aleși, de fapt, de nimeni.

Pentru că fix în momentele astea, când partidele extremiste și suveraniste sunt pe val, FIX acum avea nevoie europa de o legislație de genul, îndreptată în mod EVIDENT împotriva oamenilor simpli. De ce zic că în mod evident?

Cluburile de fotbal profesioniste și agenții lor vor fi vizați de această reglementare consolidată – dar după o perioadă de tranziție de cinci ani de la intrarea în vigoare a textului, deci începând din 2029.

Deci da? Cluburile de fotbal, groapa murdară a banilor mondiali, pot să o mai ardă cu cash, dar noi, ăștia, care furam statul la greu, trebuie să începem, că nu se mai poate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.