Later edit: Castigatorul este numarul 41, Olivian Breda

streamable.com/t0n69z

finestore blackfriday

E vineri dimineață. E Black Friday 2023. Nu prea ai prins nimic din ce îți doreai, nici telefon, nici PS, nici SSD. Ți-ai umplut deja casa cu televizoare încă de anul trecut, ți-e că râd vecinii de tine dacă mai iei un frigider la ofertă/ Ce e de făcut? Păi îți zic eu ce e de făcut, prietene. E de cumpărat alcool, pentru că FineStore este aici cu cea mai tare ofertă din piață, sigur nu găsești alcool de calitate la prețuri mai bune. Poți să fii SIGUR că aceasta este ziua din an cu cele mai bune prețuri, cel puțin aici.

Pentru a-ți întări siguranța, uite și un cod de reducere, BF2023 ce îți asigură un 10% discount suplimentar la tot ce e pe site. Nu ai cum să scoți un preț mai bun, oriunde te-ai duce, orice artificiu ai încerca. Asta este OFERTA.

Și înainte de orice, ca să vă motivez, am un giveaway de la prietenul vostru FineStore, o sticlă de TEQUILA CLASE AZUL REPOSADO, o sticlă care costă doar 1085,95 lei, sau 218.61 Euro în bani românești. Pentru a o câștiga, sau pentru a avea o șansă la câștigarea ei, trebuie să îmi lăsați, aici, un comentariu cu oferta voastră preferată de Black Friday de la FineStore.

Nu are cum să fie greu, dacă ați citit mai sus. Nu uitați, dacă tot e ziua din an cu cele mai bune prețuri, puteți să că cumpărați alcool de cea mai bună calitate, poate ceva ce v-ați dorit de mult timp, poate v-a fost poftă la un moment dat. Cu siguranță vă spun, prețul acesta nu îl mai prindeți nicăieri, cel puțin până la anul. Iar la modul cum se scumpesc toate produsele gen energie și transport, e chiar posibil ca prețurile astea să fie cele mai mici din istoria viitorului.

Și dacă vreți niște sugestii, vi le ofer cu dragă inimă

June Watermelon 0.7L. Știu că, în general, partea de sugestii începe cu chestiile tari, masculine, să whisky, să rom, să alea alea. Dar sfatul meu este să începeți cu un gin de la June, pentru că, nu uitați, happy wife, happy life. Și soția/prietena va fi, cu siguranță happy. Iar dacă sunteți acolo, puteți să o întrebați dacă mai vrea ceva, s-ar putea să aveți o surpriză.

Gosset Grande Reserve Brut Cutie Cadou 0.75L
San Martino Moscato Spumante Dolce 0.75L
Aveți două sugestii, pentru două momente. Cu siguranță, în următoarele 50 de zile, veți avea un eveniment plăcut prin familie. Știți cât de bine pică să ai o șampanie adevărată, o șampanie cu denumirea de origine șampanie, din regiunea Champagne? Da, nemaipomenit pică și e și o băutură divină Gossetul, v-ați mai luat și știți asta.
Iar San Martino, care este un spumant excelent, pentru petrecere, are un preț absolut incredibil. Redus de la 46 la 27 de lei, dacă mai scazi 10%, discountul de azi, iese la 24.30 lei. Mă scuzați, vă puteți lua 10 sticle pentru revelion, veți avea un super spumant la masă și nu trebuie să luați cine știe ce ciorbă de prin vreun hypermarket.

Grande Alberone Vino D’Italia Bianco 0.75L
Ronco Di Sassi Primitivo Appassimento 0.75L
Gerard Bertrand Cote Des Roses Rose 0.75L
A zis cineva vinuri? pentru că uite vinuri, pentru toate gusturile, evenimentele și buzunarele. Aveți Alberone, la 27 de lei, un alb sec excelent pentru aperitive, aveți Ronco Di Sassi, un vin cu buchet, un vin de savurat, de stat cu un trabuc pe terasă și privit cu cresc pietrele, aveți și roseul Gerard Bertrand, ușurel și plăcut, de cursă lungă, pentru stat și discutat acele probleme pe care doar iarna le poți discuta. Și să nu uităm că doamnele preferă rose-ul, ok?

Tomintoul 10 Ani 0.7L. Tomintoul a fost, pentru mine, o surpriză pentru că, deși am auzit relativ recent de el, este cel ce m-a apropiat cel mai mult de acel Ben Nevis de care v-am povestit odată că l-am păstrat câțiva ani, sperând că, vreodată, mi se va întâmpla ceva la care nu mai speram. Și s-a întâmplat, iar gustul Ben Nevisului mi-a rămas pentru totdeauna în spatele minții, undeva. Iar Tominto e acolo, și el.

Matusalem 15 Gran Reserva 0.7L
Barcelo Imperial Ron 0.7L
Frapin VSOP 0.7L
Ne-am apropiat acum și de chestiile serioase, cele două romuri, Matusalem 15 și Barcelo, care sunt exact așa cum te-ai aștepta, masculine și sofisticate, cu gust remanent de calitate, la fel ca la Frapin, care este unul din coniacurile foarte bune de pe piață, insuficient de prezent, după părerea mea. Ca idee, și Frapin, și Barcelo, fac de niște cadouri beton, pentru că ambalarea este excelentă.

Clase Azul Reposado 0.7L
Și numai prin prisma ambalajului de care vorbeam mai sus, Clase Azul este în propria sa clasă de eleganță. Sticlele sunt din material ceramic ultrafin, sculptat şi pictat manual în Santa Maria Canchesda, de către artiști mexicani. Sfat. Clase Azul se poate bea și cum știți voi, cu sare pe degete, lămâie și pac peste cap. Dar eu vă sfătuiesc să o degustați. Pentru că gustul acela e rar. Bun și rar.

Cam atât am de spus.
Nu uitați de concursul de care am mai vorbit,Verde la Black Friday.

Ce poți câștiga la concurs? Un pachet format din

1x Rom Matusalem 15 Gran Reserva 0.7L
1x Prosecco Foss Marai Strada Di Guia 109 Prosecco Valdobbiadene DOCG Extra Dry 0.75L
1x Tequila Rose Strawberry Cream 0.5L
1 x Ronco Di Sassi Primitivo Di Manduria Riserva DOC 0.75L
1 x Ronco Di Sassi Bianco D’Italia 0.75L

În rest, succes la toate alea de azi și vă aștept cu linkul către ce v-a plăcut, ce v-ați cumpărat de pe FineStore, ce nu ați prins, de astea.
Giveaway-ul se închide duminică seara.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.