Pentru că azi toată lumea umblă brambura după oferte de tot felul, am zis să fac un centralizator cu ce mi s-a părut mie interesant, din cei ce s-au anunțat că participă la eveniment.

Cred că prima care trebuie menționată este Vodafone EasyTech. Pentru că vine cu reduceri de 50%. No joke.
Am primit mailul mai devreme, l-am deschis, iată spicuiri:

Samsung Galaxy S23 Ultra, 256GB adică vârf de gamă – 0% avans, în rate, 27E lunar. Preț…de preț, nu știu unde mai poate fi luat așa.

Reducerea este și la produse pentru locuință, dacă sunt luate la abonament.

Sau smartwatch (nu, nu pe ăsta îl urmăresc eu, eu sunt un blogger sărac, vreau varianta mai veche)

Și ca să închei cu Vodafone:

Reducerea de 50% se aplică și portofoliului de abonamente de servicii mobile fără telefon sau gadget, pe o perioadă de 12 luni, la portare și migrare de pe cartelă. La achiziția Cartelei Vodafone cu număr nou, clienții prepaid beneficiază de 50% reducere la Oferta 8 pe o perioada trei luni. Pentru serviciile fixe, Black Friday vine cu 50% reducere în primele 12 luni, la pachetul cu internet și televiziune All Inclusive care include 199 canale TV, Extra Sport, HBO și HBO MAX.


Cred că e prima oară când văd o ofertă atât de decisă, cu 50% reducere. Și nu doar la produse, dar UN AN de reducere 50% la televiziune, internet, HBOuri nu e chiar puțin, dimpotrivă, o pălărie de bani.

Anyway, trecem la următorii.

Altex vine tare pe turnantă cu oferta de gaming care cred că va rupe, dacă nu a rupt deja, pentru că ei sunt deja în Black Friday. Playstation 5, cu 2 controllere, la 2399 lei. Prețul unui controller este de 300 de lei, în general. Consola cu CD, în cele mai bune zile, e 2500 de lei. Pachetul acesta, pe Amazon, este 565 de euro, adică 2956 lei. Vă pot garanta că prețul acesta e cel mai mic pe care îl puteți obține ever pe o consolă PS5. Eventual când o ieși PS6 să iasă mai ieftin, dar, din experiența PS4, nici atunci.

Emagul anunță, în newsletter, care e o poză, că vor avea 3 chestii, la prețuri top.
iPhone 13, 128 GB, la 2799 lei. Bun preț, dar, cu durere în suflet, probabil veți fi din cei ce nu îl veți apuca, pentru că nu cred că există mai mult de 1000 de bucăți, iar 1000 de bucăți se dau în 15 secunde când intră 1 milion de oameni simultan pe site.
Playstation 5 cu disc, 1999. Iarăși, super ofertă, dar mă îndoiesc că trece 1 minut până se epuizează, indiferent câte mii au la dispoziție. Nu vă imaginați ce asalt este pe eMAG în primele minute.
Samsung OLED 55S90C, Ultra HD 4K, 138cm la 3999 lei. Nu știu cât e pe emag, dar acum, când scriu asta, costă 6299 pe Altex.

Xiaomi are o tonă de reduceri pe telefoane, wearables și produse de casă, poate vă găsiți ceva ce să vă placă. Eu mi-aș lua o trotinetă, pentru că Kugoo Kirin G1 a decis că vrea să plece spre câmpii mai verzi.

AVSTORE vine cu reducerile alea dedicate oamenilor care au o mare deosebire față de mine. Nu sunt săraci. Mi-ar fi plăcut multe de acolo, m-a tentat cu adevărat o pereche de căști pe care le tot văd pe net și îmi plac, pentru că vechile mele Jabra, deși merg, încep să cam gâfâie. Iar pentru cine vrea un televizor mișto, LG-ul ăsta este prea bun la 5469, în acest moment e la Altex, cu 5799, în oferta de BF.

Anyway, e târziu, cam astea le-am strâns, dacă mai văd ceva, le pun aici, dacă mai vedeți ceva, puneți-le în comentarii.

Puteți da click pe linkuri relaxați, nu conțin linkuri afiliate, nu am vreun cont de afiliere nicăieri, de la începutul anului acesta am decis că, dacă vreau să recomand ceva, e necesar să o fac din postura de parte care nu are vreun interes în respectiva recomandare, prin urmare, totul e clar și la vedere.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.