Vorba romanului, una din multiplele vorbe de loseri care ne caracterizeaza, este ca omul isi face iarna car si vara sanie. Uite ca si distinsii domni din guvern presteaza la carul democratiei, la care suntem inhamati si biciuiti zilnic.
Si de aceea au comandat o frumusete de sondaj Gallup, unde se vede clar ca oamenii sunt multumiti, fericiti, iar la alegeri o sa mearga cel putin 50%.
Deci dupa alegerile din 2004, dezastruoase ca prezenta, dupa prezenta de 30% de la referendum, care a aratat clar ca electoratul e scarbit de jegurile politice romanesti, brusc, in cateva luni, inca 20% din popor a realizat ca trebuie sa fie oameni cu cap si cu constiinta politica si o sa fuga la vot.
Si restul de nehotarati, daca vad asemenea sondaje, normal, ce o sa zica “frate, pai daca merg atatia, ma duc si eu, pentru ca votul meu conteaza”
NIMIC MAI FALS! Votul tau nu conteaza! De iesit iese cine trebuie. SI cam atat. Ceea ce ma duce cu gandul la initierea unui mic sondaj, la care va rog sa raspundeti cu responsabilitate civica si sa realizati ca de voi depinde viitorul tarii, iar votul este o obligatie si un drept constitutional.

{democracy:8}
Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.