E unul din puţinele magazine de unde îmi cumpăr ţoale. Şi asta nu doar din rromânia, ci cam de peste tot pe unde am fost în Europa. Chiar, e foarte interesant să vedeţi ce preţuri sunt la C&A în Viena, comparat cu Militari. Cam la jumătate.

Revenind. Deşi e magazinul meu favorit, cred că este în acelaşi timp şi un magnet pentru ţăranii cocalari ce vorbesc limba lui Eminescu.
Când am fost la C&A în Viena, urlete.

– Hai bă Florico pân-aci, că să vezi ce geacă mişto, bă!
– Vorbeşte mai încet, mă Costică mă…
– Da-i bă-n pula mea, că nu ne înţelege nimeni.

Aproape exact aceeaşi oameni, cu aproape aceleaşi vorbe, i-am găsit şi prin restul oraşelor din Europa. Singurii care urlă şi zbiară, singurii care hăhăie şi comentează ca nişte imbecili, sunt rromânii. Nimeni, dar nimeni altcineva nu face la fel.

Aşa că ieri i-am găsit şi la C&A de la APACA. Magazin cu etaj, de la etaj dobitocul cu şapcă şi geacă de chiele urla la dobitoaca de la parter că a găsit ceva frumos. Şi aia urla să coboare cu ele. El nu cobora, trebuia ea să urce să le vadă. Şi au ţinut-o aşa langa până am plecat eu de acolo.

Problema e că în alte magazine nu găsesc genul ăsta de cocalari.
De ce?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.