Și iată cum tot regimul Băsescu este, oficial, un regim de infractori și turnători la securitate. Da, dar…hurrr durr. Dumbfucks.

Anyway, eu sunt curios de o chestie. Se știa că târfa prezidențială va ridica ancora, doar, ultima oară a fost adusă tot dintr-o țară cu căldură, unde se rătreseze în post și meditație. Poliția…adică, cum, un infractor condamnat deja, în primă instanță, nu are nici cea mai vagă urmă de supraveghere și iese din țară, legal, chiar în ziua condamnării? Deci…cum?

Și încă ceva. Nu e prima dată când se întâmplă asta. Infractorii își află sentința înainte de a fi citită în sala de judecată și fug. Cum se întâmplă asta? Cine îi informează și în ce mod au acces la respectiva sentință?

Mai rămâne să îmi spuneți că jigodiile de judecători români, plătiți mai gras decât un businessman american, sunt corupți, doamne ferește! Că nu o cred în ruptul capului!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.