Acum două zile mă trezesc și mă dureau niște locuri din cap de parcă aveam bube în locurile alea, la atingere, desi nu simțeam mare lucru. Mke, Costele, ai ajuns la vârsta la care, dacă nu te doare ceva când te trezești, înseamnă că ești mort. Iată, sunt viu.

A trecut ziua, pe seară, fiica cea mică, zbang, febră. Vis. De abia ce i-am schimbat grădinnița și, evident, a început cu noile tulpini de la fața locului, pentru că de ce nu. În plus, de vreo 2 săptămâni a decis că distracția ei favorită e să își bage degetele în gură, non stop, asta după ce mai cade pe jos, prinde câteva gunoaie, examinează vreo coropișniță moartă, chestii de astea.

Ieri, când mă trezesc, hopa, frisoane. Eu, poate nu știați, dar, ca orice bărbat, sufăr greu atunci când sunt răcit. Echivalent cu o naștere, cel puțin, atâta suferință este. Îmi iau temperatura, 35.8. Mke, mizeriile astea de termoetre pisto trebuie aruncate, nu e normal să nu arate temperatura reală. Iau termometrul copilului. 35.8. FGM tehnologie, înseamnă că Adia, de fapt, avea temperatura mai mare ieri, când avea 39.2?? Iau și termometru cu mercu. 35.9. Mke. Râdea nevastă-mea de se prăpădea cu frisoanele mele fără febră.

Am uitat să vă zic că, cu vreo 2-3 zile înainte, mi se umflase ceva în gât, dar am zis că o fi de la heetsurile mentolate, sau poate cancer, cine știe, nu am băgat în seamă. Ieri, umflătura s-a transformat în răgușeală, tuse, strănuturi, plus frisoane. Copilul febră, eu frisoane, ne curgeau mucii ca lacrimile Anei din țâțișoară, un vis.

Am adormit aseară pe la 9, am dormit ca pe boabe de mazăre uscată, m-am trezit din oră în oră, mai aveam și o anexietate ceva, de nu puteam să respir, mi-era frig, deși, în continuare, temperatură nu aveam (mi-am luat temperatură și în gură, cu termometrul fiicei, ca să fiu sigur. După aia m-a informat Luna că ăla e termometrul rectal al fiicei)

Azi, în continuare, mucios, frisoane, mă doare și capul, pielea, mușchii, ochii, tușesc, mai și strănut. Copilul nu mai are nimic.
Acum, nu știu, am sau nu covid sau o răceală simplă, nu știu, dar nici să mă verific nu mă duc. Am vrut doar să știți de soarta mea, dacă e ceva, să știți de ce.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.