Eu rămân, câteodată, extrem de surprins când văd gogomănii de astea. Oameni care nu sunt capabili să își asume o conduită în viață și care ar dori să fie și cu ea în cur, dar și cu sufletul în rai. Trebuie să dăm, că doar ce o să zică lumea, nu? Dar să dăm cât mai puțin.

Iar oamenilor de genul, care își organizează nunțile astea în pași, la distanță de ani, cu scopul declarat de a strânge cât mai mulți bani, pentru că asta e, pentru români, nunta, o modalitate de a face bani de pe urma constrângerilor sociale, le-aș transmite că sunt ușor mizerabili, niște cerșetori fără urmă de bun simț.

Nu mai mergeți, băi, la nunți cu obligație. Nu mai dați bani de cerșeală, să ajutăm tinerii căsătoriți să pornească în viață. Nunta ar trebui să fie o sărbătorire a începerii unei noi familii, pe un nou drum, nu o cerșeală după bani, acompaniată de obiceiuri decrepite și inepte, juca-mi-ați găina să mi-o jucați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.