În general, mă amuz, ca tot omul, pe 9gag și reddit, la prostia imundă din actuala societate americană, toate mizeriile alea obosite cu bărbatul trebuie să aibă minim 6ft (eu am 5.11, din păcate), inelul de logodnă să fie diamant de minim 10k USD, să aibă job de minim 100k anual, mașină, casă etc, pentru că ea aduce în relație, ați ghicit, quisda. Și chestiile astea prind, pentru că, surpriză, oamenii sunt singuri, obosiți de o societate care îi urăște și iau și ei ce pică la prima mână pentru că, dacă nu, ajung să ia o doamnă puternică și liberă, mama unui copilaș minunat, ușor negru, dar nu judecăm.

dorinte2

Dar e ușor disturbant să văd că apar și la noi obiceiurile astea. Deci vai, dacă nu ai minim 1.80 (5.11ft), de ce îmi mai scrii? Înțeleg să fii măcar frumoasă. Dar tu mai ești și grasă. Și ușor strâmbuță. Și din Cluj.

Și problema cea mai urâtă e că dacă tu, bărbat, ai scrie în profil că Dacă ai peste 60 de kile, nu știu de ce te mai obosești, Tinder te dă afară înainte de a spune repede Darstațicăastaediscriminare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.