Mai țineți minte articolul ăla pe care unii dintre voi îl mai dădeau și aici în comentarii, râdea de cei ce se tem de islamizarea societății, spunând, aproximativ, ceva de genul Care islamizare, doar nu o să ne vină brusc să ne închinăm la Allah sau să ne punem saci în cap.

Well, am râs, am glumit, l-am făcut idiot.
Dar problema e reală și de fapt ASTA înseamnă islamizare. Atunci când populației majoritare i se cere să urmeze legile islamice, pentru a le proteja musulmanilor credințele, se numește islamizare. Când magazinele nu mai vând decât carne halal, ca să nu cumva să sufere musulmanii, e islamizare. Când noi, majoritarii, suntem obligați să ne schimbăm felul de a fi și de a trăi, funcție de islam, înseamnă că societatea noastră se islamizează.

Da, în germania, într-un oraș micuț, directorul școlii a cerut ca fetele din școală să își acopere brațele și picioarele, pentru a nu deranja imigranții sirieni ce și-au făcut tabără în zonă.

Asta este islamizarea societății, nu idioțeniile debitate de diversi. Pentru că ăia și-au distrus societățile din cauza religiei lor imbecile. Iar acum vin să le distrugă și pe ale noastre, pentru că, nu-i așa, trebuie să le respectăm tâmpeniile.

Nu mă înțelegeți greșit, în relația cu guvernele europene, nu pe ei îi învinuiesc. CI pe ipocriții conducători, care, în numele democrației, acceptării celorlalți etc, îi calcă în picioare tocmai pe cei ce îi reprezintă, lipsindu-i de drepturile lor dobândite prin naștere și încercând să modeleze societăți și mentalități după modelul islamic, nerealizând că pentru musulmani este totul sau nimic. Nu există jumătăți de măsură, ei sunt obligați să extindă religia lor și sharia în toată lumea.

Desigur, ne vom trezi mult prea târziu, când nu se va mai putea face nimic decât prin forță. Doar că nu se știe cine va avea forța, la momentul respectiv.

Între timp, admirați-l pe un englez care, în Anglia, spune că va lupta pentru distrugerea Angliei. Și nimeni nu îl ia de barbă și să îi dea un șut în cur, direct la Guantanamo. Pentru că e cetățean european și are drepturi. În schimb, dacă un cetățean englez ar spune că îi vrea morți pe toți musulmanii, ar ajunge instant la pârnaie. Pentru că încalci drepturi și libertăți.