Mai țineți minte când măscăriciul satului, acest Pantalone nehazliu, pe vremea când era primarul Sibiului, a zis că nu trebuie să dăm afară bugetari, pentru că scad încasările la buget, din cauză că bugetarii plătesc impozite la salariile lor?

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, este de parere ca diminuarea salariilor bugetarilor nu reprezinta o solutie pentru economia Romaniei. El a explicat, joi, ca scaderea cu 25% a salariilor bugetarilor va atrage dupa sine si scaderea impozitelor platite de acestea la bugetul de stat, in conditiile in care “toti bugetarii platesc impozite la stat si sunt o sursa sigura”.

Am râs, ne-am hăhăit, ahahaha ce prost e ăsta, între timp, prostul a ieșit președinte de două ori și ne-a arătat ce capacități reale, dar gluma continuă.

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu: Afirmaţia că angajaţii din privat îi ţin în spate pe cei de la stat este greşită. 32% din contribuţiile pentru pensii vin de la bugetari

Acesta, doamnelor și domnilor, este ministrul de finanțe al româniei. Acest domn gestionează, în mod coerent, bugetul de stat și decide ce se întâmplă cu noi.

Mke?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.