Iată, salvatorul româniei și-a dat arama pe față și a decis să o ia de la capăt, cu încă o construcție politică de înalt calibru. Și-au dat demisia doar 5 europarlamentari, adică cei mai reprezentativi, iar restul stau conservă, pentru a putea sabota din interior USR și pentru a putea convinge și mai mulți că e timpul schimbării, dragi tovarăși.

Aș fi vrut să scriu mai multe despre porcul ăsta care a distrus ultima umbră de opoziție din românia, dar Shere Marinescu a făcut-o cel mai bine.

Vă rog să țineți minte ce scriu și, când va fi să fie, să vă întoarceți la acest articol și să îmi spuneți câtă dreptate am avut.
PLUS a fost un gunoi de partid, care nu a participat vreodată în alegeri. Toți parlamentarii PLUS sunt acolo doar pe spatele USR. REPER este același gunoi. Prin urmare, înainte de următoarele alegeri, vom vedea cum REPER caută o alianță solidă cu un alt partid, pentru, nu-i așa, binele țării și salvarea româniei și pentru a accede, din nou, la liste eligibile.

Din păcate, probabil nu se vor putea întoarce la USR, nu de alta, dar Cioloș a reușit să îl ardă atât de bine încât nu cred că mai prinde pragul de acces în parlament.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.