Am luat decizia de a merge la Moscova pentru a-l privi în ochi pe președintele Putin și pentru a-l confrunta cu ceea ce am văzut

A zis mărețul austriac ce ocupă, cu mândrie, locul lăsat liber de Hitler acum vreo 80 de ani. Adică s-a dus cu răutate, să muște din el și să îi arate că duritatea este cea care va prevala în relațiile cu el, da?

Rezultatul:

Ca premiu pentru vizita sa în Rusia, cancelarul austriac Karl Nehammer a dezvăluit că Vladimir Putin va permite în continuare Austriei să plătească importurile sale de gaze în euro, în ciuda solicitării ca țările asanumite ne-prietenoase să plătească în ruble pentru gazul rusesc.

Practic, i-a dat-o la temelie, el și Macron fiind vârfurile de lance ale europei în lupta cu Putin. Cele mai grele timpuri din viața noastră, cu cele mai panarame de politicieni, totul pentru a-și primi comisioanele pe energie.

Trist este că ei sunt rezultatul votului popular. Aceștia sunt oamenii, ei îi votează, ei îi vor vota în continuare, sperând că cineva îi va ține, în continuare, în coconul lor de liniște, grătărele și concedii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.