În general, răbdarea mea e legendară, nu sunt scandalagiu, sunt chiar un om foarte bun la suflet. Ba, și mai mult, deși în general am cunoștințe în cele mai diverse locuri, prefer să nu apelez la ele.

Acum câteva luni, pe la începutul primăverii, îmi mergea internetul prost. Deși am prieteni angajați la RDS, am zis hai să fiu eu cel corect și să sunt la relații cu clienții. Pur și simplu nu am reușit să aduc pe cineva să verifice internetul. Trebuie să facem întâi verificarea de la noi, la noi apare că totul e în regulă, noi nu garantăm nimic, cât timp vă merge, înseamnă că aveți internet.

Ce rahat să zic, aia e. Plătesc gigabit, descarc cu maxim 4-5 MBps. Cum ziceam, nu sunt scandalagiu, deși am practic 2 abonamente tv, 2 abonamente gigabit și 4 abonamente de telefonie mobilă. Am abandonat, m-am mulțumit cu ce am, am mers mai departe.

Când a început olimpiada, am realizat că televizorul meu se vede așa.

Habar nu aveam că am atâtea artifacte pe imagine, dacă nu mă uit la televizor cu anii. Îi dau mesaj unui bun prieten care lucrează la rds, uite tati cum mi se vede televizorul, ce e de făcut? Nu e de făcut nimic, trebuie doar să îți mărească puterea semnalului.

Mke, am lăsat-o baltă, sincer să fiu, nu știu dacă a mărit cineva puterea sau nu, nu a venit nimeni la mine să verifice. Televizorul se vede la fel de prost, dar se vede ok pe tvr1, 2, 3, acolo unde mă interesează pe mine.

În seara asta, am dus bicicletele la boxă, că na, s-a terminat vara, gata cu sportul în aer liber, trecem la sală. Și m-am lovit fizic de cutia de la RDS, care e la subsol. Așa arată o cutie care transmite semnalul la mine în bloc.

Cum să am eu internetul de 1 GB pe care îl plătesc, în mizeria aia de acolo? Cum să îmi meargă televizorul, în zăpăceala aia de fire aruncate de-a valma, într-un subsol de bloc?

Am zis de multe ori. Serviciul oferit de RDS este foarte mișto, cât timp nu ajungi să te lovești de angajați sau de cei care trebuie să se ocupe de remedieri. Pentru că aceia sunt români, prin urmare lipsiți de orice bun simț sau nevoie de a face lucrurile bine. Am venit la muncă să avem de unde pleca.

Sunt foarte curios, dacă smulg toate echipamentele alea de acolo și plec cu ele, vine cineva să le repare?