De când a început olimpiada, așa cum am spus, stau și urmăresc tot ce se întâmplă. Da, sunt un fan adevărat. Prin urmare, mă culc pe la 6 dimineața. BIne, programul ăsta mă cam dă peste cap, sunt tot timpul somnolent, dorm de 2-3 ori pe zi, în reprize scurte. Pe de altă parte, nu mă deranjează nimeni dacă dorm, se strâng doar comentarii în moderare.

Întrebarea e, oare ce conflict latent am în corp, de dorm ziua și stau noaptea și mă uit la olimpiadă? Poate am probleme cu abandonarea maternă.

În altă ordine de idei, mi se pare incredibil cum oameni aparent sănătoși la cap iau de bune asemenea sfaturi pline de imbecilitate cronică, de la oameni fără nicio o pregătire, fără nicio calificare medicală, fără nimic. Și tontălăii ăștia își “tratează” și copiii așa, asta e mai crunt.

După care, la sugestia unui prieten, am citit și articolul în care am aflat că de fapt te îmbolnăvești din cauză că mergi la doctor. Și am încheiat orice discuție. Goof night, sweet prince, lume tre’ să ardă.

gunoiul german ryke geerd hammer, cel care profita de teama de moarte a bolnavilor de cancer
gunoiul german ryke geerd hammer, cel care profita de teama de moarte a bolnavilor de cancer
Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.