Un amărât francez a fost condamnat la 1 an de închisoare pentru că și-a scos prezervativul în timpul actului sexual, prin urmare, judecătorul a considerat că e viol. În pofida chestiilor gen prezervativul se mai rupe, mai cade pentru că ea e prea strâmtă sau prea largă. Zbang, viol.

După mizeria care i se întâmplă tipului de la Wikileaks, Julian Assange, care se ascunde în ambasada ecuadoarului DE CÎȚIVA ANI, pentru că tipele cu care s-a culcat simultan au decis că nu a fost destul de drăgăstos cu ele și nu a avut o discuție post-coitală plină de miez, așa că l-au reclamat pentru viol, viața în țările așa zis civilizate devine extrem de stupidă, din punctul de vedere al unui bărbat.

Practic, dacă riști să faci sex cu o nebună, după ce se consumă actul, vă pupați, plecați fiecare la cășile voastre, după care, cam pe la 12, vine poliția și te arestează, pentru că doamna a declarat că e viol. Nu contează ce spui tu, nu contează că ea a fost de acord, ești violator doar pentru că ești sclavul secolului 21, bărbatul alb și femeia zice că nu a fost de acord. Cumva, se ajunge la chestii gen ea geme No, No, No, ah, please, No, tu ieși și iei poziția de drepți, că nu știi dacă e refuz de sex sex diebus sau doar se alintă.

Mi se pare ușor mizerabil și serios, sunt absolut convins că se va ajunge la chestii cu permis pre-coital. Vrei să ne-o tragem, te rog frumos să semnezi aici că ești de acord cu asta. Mulțumesc, enjoy.

DONT STICK YOUR DICK IN CRAZY!

Foto: banana.by